2810243026 Σταμνοί, Επισκοπή, Ηράκλειο info@energeiakatzakiakritis.gr

Ενεργειακά Τζάκια Κρήτης
Ορφανάκης Μιχάλης - Σόμπες - Θερμοπροσόψεις - Μονώσεις Ταρατσών - Θερμομονώσεις - Επισκοπή Ηράκλειο Κρήτης


Η επιχείρηση "Ενεργειακά Τζάκια Κρήτης," υπό την ηγεσία του κ. Ορφανάκη Μιχάλη, αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα στον τομέα της ενέργειας και της μονωτικής τεχνολογίας στην Επισκοπή, Ηράκλειο Κρήτης. Η εταιρία αυτή διακρίνεται για την επαγγελματική της προσέγγιση και την εξειδίκευσή της στην τοποθέτηση και επισκευή ενεργειακών τζακιών και σομπών, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών μονώσεων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Η "Ενεργειακά Τζάκια Κρήτης" έχει αναπτύξει μια εξαιρετική επιτυχημένη πορεία στην αγορά της Κρήτης, και αυτό οφείλεται στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της. Ο κ. Ορφανάκης και η ομάδα του διαθέτουν εκτενείς γνώσεις στον τομέα της ενέργειας και της θέρμανσης, και είναι εξειδικευμένοι στην εγκατάσταση ενεργειακών τζακιών και σομπών που προσφέρουν υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Σόμπες

Σόμπες

Οι ενεργειακές σόμπες αποτελούν μια σημαντική επένδυση για τη θέρμανση και την δημιουργία ζεστού και φιλόξενου χώρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θερμοπροσόψεις

Θερμοπροσόψεις

Οι θερμοπροσόψεις αποτελούν μια σημαντική επένδυση που βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση και την άνεση των κτιρίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μονώσεις Ταρατσών

Μονώσεις Ταρατσών

Οι μονώσεις ταρατσών αποτελούν ένα απαραίτητο στοιχείο για τη διατήρηση της θερμοκρασίας και την προστασία από την υγρασία και τις κλιματικές επιθέσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ενεργειακά Τζάκια

Ενεργειακά Τζάκια

Η επιχείρηση προσφέρει ευρύ φάσμα υπηρεσιών που καλύπτουν την τοποθέτηση και επισκευή ενεργειακών τζακιών, με σκοπό να δημιουργήσει ζεστούς και φιλόξενους χώρους για τους πελάτες της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ